Een gratis affiliatie website.

De enige kosten die je maakt is de hosting. Deze staat op jouw naam !
Zie het voorbeeld: www.ietsmetschoenen.nl

Inkomsten genereren door een bewezen systeem.

Laten we niet meteen te hard van stapel lopen. Duidelijkheid en openheid is zoals altijd van belang.
Er zit namelijk een kleine fee van 10% op de gegenereerde inkomsten.


Wat krijg je?

Een installatie van dezefde software zoals die van www.ietsmetschoenen.nl op jouw domeinnaam. De software is echter niet jouw eigendom door licentie op naam van Gregory de Boer. Zijn wij partners !

Je kan ook hulp (indien gewenst) van mij verwachten. Zo krijg je uitleg en tips om deze affiliatie site tot een succes te maken.

Mocht ik voor jouw gekozen onderwerp (zoals: jongens sneakers) bronnen hebben om deze affiliatie site van backlinks te voorzien, krijg je die ook. Als jij ook bronnen hebt waar je backlinks kan plaatsen dan helpt dat natuurlijk extra.

Wat wil Gregory?

We zijn partners verdeeld in 90% voor jou en 10% voor mij. Ik voorzie jou van vrijwel alle benodigdheden en kennis. Hiervoor terug wil ik dan ook echt die 10% van de maandelijks gegenereerde affiliatie inkomsten.

Voor controle en hulp heb ik tevens de volledige toegang nodig tot: hosting, affiliatie aanbieder zoals TradeTracker, en de affiliatie website.

Advertentie plaatsen voor Adsense zoals op www.ietsmetschoenen.nl is ingedeeld. Wil je dit niet, dan heb ik 15% van de affiliatie inkomsten nodig.

Wat wordt er van jou verwacht?

De affiliatie website heeft invulling nodig. Het meeste gaat automatisch zoals de producten, die komen binnen via productfeed. Deze worden verkregen uit TradeTracker. Wat niet automatisch gaat zijn de categorieen voorzien van pagina SEO. Zoals de pagina titel, beschrijving, H1 tag en content. Dit is belangrijk en echt nodig voor jou om te doen.

Wat ga je verdienen?

Dat hangt geheel van jouw inzet af en hoeveel producten je via de productfeed(s) hebt ingeladen. Als je de affiliatie website klein houdt met 100 producten zullen de verdiensten / aantal verkopen niet noemenswaardig zijn. Bij 50.000 producten dan kan je rekenen op vele verkopen dus hoge verdiensten.

Wat moet je aanbieden / verkopen?

Dat mag je helemaal zelf weten! Al raad ik ten sterkste aan om eerst zelf te onderzoeken waar vraag naar is, of het wordt aangeboden binnen TradeTracker en of er een redelijke commissie aan vast zit. Je kan wel kiezen om paperclips te verkopen of sokken, maar dan zijn de verdiensten niet interessant voor ons beide. Verkoop liever iets van waarde zoals een bed of slaapkamerkast.

Vertrouwen is alles !

Ik stop mijn tijd en energie in jou, waarom? Omdat ik op voorhand al vertrouw dat ik ook van je krijg waar ik recht op heb. Jammer genoeg weet ik ook van te voren dat ik mijn neus ga stoten tegen enkele mensen. Voor deze personen wil ik benadrukken dat de software van mij is en is beveiligd. :)

Als laatste

Ook ik verdien mijn geld met affiliatie. Daarom zijn de links naar onder andere de hosting en TradeTracker voorzien van een affiliatie-link. Ik weet het op prijs te stellen als je deze dan ook gebruikt.

Je wilt van start?

De affiliatie software is niet moeilijk en het programma TradeTracker is ook gebruikers vriendelijk. Neem contact met mij op via mijn FaceBook pagina Gregory de Boer of Email mij jouw hosting gegevens zodat ik meteen de software kan installeren naar gregseo [@] hotmail [.] com

Mijn affiliatie links

Hosting geschikt voor deze software: Domeinnaam Registreren? Snel, Goedkoop & Betrouwbaar | Neostrada Nu al een .NL domeinnaam vanaf €1,95.

Je kan niet zonder TradeTracker maak een NIEUW account aan !