Durf te vragen over SEO

" Een plek voor alle SEO-vragen, een thuis waar je zonder zorgen diensten en experts kan huren, een stukje internet waar geen ruimte is voor list en bedrog. Een veilige haven voor iedereen die hoger wil ranken. "

- Gregory de Boer

Onze Facebook pagina 'durf te vragen over seo'

Wij zijn een groep die bestaat uit honderden leden en deskundigen. Stel bij ons je vraag voer zoekmachine-optimalisatie en je kan een goed / eerlijk antwoord verwachten. Bij ons krijg je de hulp die je nodig hebt, wij zijn er voor elkaar.

Het vertrouwde gezicht van Gregory de Boer

Een beetje over mij

Ik had voor vele jaren mijn eigen SEO-bedrijf, deze bestaat niet meer maar de passie voor het vak is nooit verdwenen.

Het lot heeft mij beheerder van deze mooie Facebook groep gemaakt. Hier heb ik een visie mee, een visie die ik met jou wil delen.

Uitgerust met kennis en ervaring wijs ik graag de experts aan die jouw website vindbaar kunnen maken. Als er tools zijn of een aanbieding die niet alleen helpen maar ook gunstig in prijs zijn, dan wordt dit eerst gecontroleerd en daarna op onze Facebook pagina en op deze site door mij voorgeschoteld.

De experts

We willen allemaal beter worden, de leden en de professionals. Leden willen vindbaar zijn, de pro's willen wat verdienen. Dat is niet meer dan normaal. We gaan wel volgens een structuur te werk en niet zelf het eigen bedrijf promoten. Heb je goede informatie dat je met ons wilt delen? Wil je antwoord geven op een vraag? Dat is fantastisch, zo help je anderen en zo leren we jou als expert kennen. Promoties voor bedrijven en diensten worden op deze manier verdiend. Er worden geen betaalde advertenties geplaatst, het is gratis !

De leden

Onze Facebook pagina en deze website is hoofdzakelijk bedoeld voor jou. Jij zoekt hulp om vooruitgang te boeken in de Google resultatenpagina.

Soms valt een antwoord goed te begrijpen op andere momenten komen er termen naar voren. Vakjargon helpt niet mee om te begrijpen. Alvast sorry hiervoor. Als het antwoord niet duidelijk is vraag om verheldering of zoek de term even op. Voor de pro is het makkelijker om de term DA te gebruiken dan iedere keer de gehele betekenis hiervan moeten typen.

Check ook de begrippenlijst van onze eigen Nathan Veenstra

" Je wilt zoveel mogelijk leren over seo, dan kom je onderwerpen tegen die moeilijker zijn. Laat de vooruitgang van je website niet in de weg staan door trots. Neem een expert. "

Leer bij en doe het zelf

De beste leerschool is vaak door vallen en opstaan. Iedereen is zo begonnen, niemand is geboren als expert. We helpen je en staan klaar met advies zodat jij kan werken aan jouw website.

Een sterk item binnen de groep is FeedBack Friday. Meld je hier voor aan en krijg gratis feedback over jouw site. We hebben al veel mensen mogen helpen en met resultaat :)

" Jarenlange ervaring wordt niet binnen enkele minuten doorgegeven "

Meet the professionals

In de menubalk vind je onder [experts] ons team. Het zijn niet alleen maar SEO-professionals die worden aangeboden, maar de hele groep aan websiteverbeteraars. Denk aan webdesigners, contentschrijvers of marketingexperts. Alles wat je nodig hebt vind je onder 1 dak. Natuurlijk is niet elke professional even vaak in beeld. De personen die de meeste inbreng geven, jou en vele anderen helpen, die hebben voorrang. Dat is wel zo eerlijk.