Wat is linkbuilding?

We zijn allemaal bekend met backlinks (links vanaf een andere website naar die van jou). Dit is een van de beginselen van linkbuilding. Vaak weten wij niet of de webpagina waar onze link staat ook links bevat en waar die vanaf komen. Dit is wel belangrijk om te weten.

Met linkbuilding zoals wij aanbieden bestaat er een heel structuur. Deze afbeelding hiernaast laat in diagram zien hoe de linkbuilding in elkaar steekt.

Is dat niet ingenieus ?

Hoe ziet linkbuilding eruit?Klik om te vergroten in nieuw scherm
Wat koop je voor 8 tientjes

Wat koop ik?

Linkbuilding is niet iets tastbaars, je kan het niet vastpakken, je kan het niet ruiken, eigenlijk zie je het niet eens. Maar je kan wel merken dat het er is. Websites worden vindbaar met zoekwoorden door de linkjuice (kracht) die is opgebouwd uit een aaneenschakeling van pagina's met jouw link.

Je koopt dus linkjuice die jouw site de kracht geeft om een hoge ranking te krijgen.

Hoe komen jullie aan linkjuice?

We kunnen je niet alles vertellen, maar wel heel veel. In het kort, er worden pagina's aangemaakt bij websites met een hoge DA waarde (een belangrijke waarde die aanduidt hoe krachtig de domeinnaam is). Een domeinnaam die wij graag gebruiken is wp.com deze heeft een DA van 94 (DA gaat tot 100 dus dit is heel hoog).

Hoe wij aan linkjuice komen

Wat komt er dan op zo'n aangemaakte pagina te staan?

Op die pagina's komt unieke content die direct met het onderwerp van jouw website te maken heeft. Dit samen met passende afbeeldingen en een Youtube video om een zo'n hoog mogelijke paginawaarde (PA) te verkrijgen. Dit doen we dan op 50 hoge DA websites zoals wp.com - deze linken direct naar jouw website. Dit soort websites noemen we web2.0 en staan in de tier 1. (zie diagram)

Spintax

50 pagina's met unieke content?

En meer! Dit is pas de tier 1 en we doen tot en met tier 3 (aaneenschakeling van pagina's tot jouw site). Dus er gaan wel 50 krachtige links vanaf web2.0 sites naar jou toe, maar er verwijzen ook nog ens pagina's/links naar deze web2.0's. En dat zijn ook niet de minste, ik noem .edu websites, wiki sites, PDF's en kleinere zoals URL-verkorters.

Honderden pagina's met unieke tekst van ongeveer 1.000 woorden (en de afbeeldingen + YouTube video's).

SPINTAX helpt dit waar te maken

Zoveel unieke content schrijven lukt natuurlijk niet met de hand. Gelukkig bestaat er een systeem dat spintax heet. Met dit tekstsysteem is het mogelijk om vele verschillende teksten uit 1 spintekst te verkrijgen. Bijvoorbeeld: - {Vandaag|Morgen} gaat het {regenen|waaien}. - hier krijgen we dan de volgende teksten uit:

Vandaag gaat het regenen.
Vandaag gaat het waaien.
Morgen gaat het regenen.
Morgen gaat het waaien.

Dit is even een heel simpel voorbeeld, in de afbeelding hierboven zie je een stukje dat geavanceerder is. Ik (Gregory) ben aangenomen als stagiair bij Errol Lem om deze spintax te schrijven. Duizenden woorden en honderden brackets ( { ) in een uniqueness rate (uniekheid) van ongeveer 200%. En toch mag ik ook betalen voor deze linkbuilding (niet cool Errol haha).

Conclusie

Voor de duidelijkheid

Overeenkomsten van pagina, naar pagina, met als laatste de hoge DA web2.0 sites die naar jouw website toe linken. Wat denk je wat dit doet in linkjuice? Juist ja, dit is een stoomlocomotief zo krachtig.

We blijven eerlijk

Hoewel deze linkbuilding uiterst effectief is, moet je wel reëel blijven. Denk niet dat je met het zoekwoord 'kleding' sterk gaat ranken. Het hoeven ook weer geen longtails te zijn met 10 zoekopdrachten per maand (uitzonderingen daargelaten).

Blijf zoveel mogelijk doorgaan

Een professionele voetballer blijft trainen om fit te blijven. Hiermee bedoel ik, bestel niet deze linkbuilding en doe daarna niks meer aan je website. Je website dient te blijven groeien, het liefst/beste ook met linkbuilding. Voor een continue groei, dus om fit te blijven, raden wij ten sterkste aan om het niet bij 1 linkbuilding te houden. Neem volgende maand, of over 2 maanden er nog 1. Zo blijft jouw website net zo fit als die professionele voetballer.

Aanbieding voor linkbuilding

Van €349 voor €149 (ex btw)

Nu je gelezen hebt wat wij allemaal doen en jij ervoor terug krijgt. Kan je begrijpen dat 2 mensen ongeveer 10 dagen nodig hebben om deze linkbuilding te maken. Dat kan natuurlijk NOOIT voor deze prijs ! en toch doen wij het.

D.w.z. dit doen wij tijdelijk.

We willen deze aanbieding een maand lang aanhouden. Langer zullen wij het niet vol houden om al dit werk te verzetten voor 'peanuts'. 

Vervolg linkbuilding

Wil je elke maand deze linkbuilding? Als je in deze aanbiedingsperiode beslist dan willen Errol en Gregory je vervolg linkbuilding aanbieden voor €119,- per maand. Na de aanbiedingsperiode wordt de oude prijs van €349,- gehanteerd.

Extra video uitleg

Je ziet het letterlijk Wat een werk het is om het goed te doen op deze video gemaakt door Errol Lem. Mogelijk is deze video uitleg meer voor gevorderden. Maar je krijgt een heel goede indruk over de hoed en de rand.

linkbuilding aanvragen

Aangeboden door:

Errol Lem & Gregory de Boer